Linjerne

Kombinér din klasse med dit kreative linjefag. Du er i din klasse 2 dage om ugen og på linjen 3 dage om ugen.
Tilmelding

Game - Animation & Spildesign

Er du vild med spil og tegnefilm? Er du fuld af idéer og gode historier? Så er det på linjen for Game – Animation & Spildesign, du kan lære at bringe dine designdrømme til live!

Her er stort fokus på tegning og formgivning som grundlæggende redskab i designprocessen.

Lav fantasifulde character designs, storyboards og baggrunde og prøv kræfter med computerprogrammer og tegneteknikker der bruges i spil- og tegnefilm.

Fashion Design

På linjen for Fashion Design får du mulighed for at arbejde med de grundlæggende teknikker inden for tilskæring, mønsterbrug og syteknik.

Udforsk din egen stil og gå på opdagelse i modeverdenens mange genrer, ikoner og perioder.

Du vil styrke din evne til at kommunikere, til at omsætte idéer til færdige produkter og til at udfordre og gentænke det mulige og umulige i en verden af fashion, tekstil og accessories.

Kunst & Grafisk Design

På linjen for Kunst & Grafisk Design findes der et unikt miljø for kreative og skabende unge. Vil du i gang med en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse i den kreative retning, er et år på kunstlinjen helt sikkert noget for dig.

Inden for de klassiske discipliner arbejder vi med: maleri, tegning, croquis, modellering, farvelære, komposition, kunsthistorie og samtidskunst. Inden for de moderne discipliner arbejder vi med: fotografering, photoshop, illustration, collage, performance, street art, idéudvikling, projektarbejde, entreprenørskab og innovation.

VÆLG DIN KLASSE:
Du er i din klasse 2 af ugens dage. Få et år med alt hvad hoved og hænder begærer.

Til dig der vil styrke dit portfolio - i et stærkt, kreativt fællesskab

Til dig der vil styrke din faglighed og tage afgangsprøven med kreativt fokus

Tilmelding

Du kan bo på skolen eller være dagelev.

Der er stadig ledige pladser. Kontakt os i dag og start i morgen.