Kunst & Grafisk Design

Tilmelding Priser

har du en kunstner gemt i dig?

På linjen for Kunst & Grafisk Design findes der et unikt miljø for kreative og skabende unge. Vil du i gang med en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse i den kreative retning, er et år på kunstlinjen helt sikkert noget for dig.

mere end maling, museklik og museer

Inden for de klassiske discipliner arbejder vi med: maleri, tegning, croquis, modellering, farvelære, komposition, kunsthistorie og samtidskunst.

Inden for de moderne discipliner arbejder vi med: fotografering, photoshop, illustration, collage, performance, street art, idéudvikling, projektarbejde, entreprenørskab og innovation.

I perioder på 2-4 uger arbejder du med opgaveløsning og selvstændige projekter. Når vi arbejder os igennem de klassiske discipliner og kunsthistorien, er det for at kunne relatere det til den verden, vi lever i i dag. Vi samarbejder med erhvervslivet og kulturinstitutionerne. Vi løser udsmykningsopgaver, deltager i konkurrencer og på festivaler.

styrk dit udtryk med nye indtryk

Mennesker har altid inspireret hinanden, og enhver ny generation bygger videre på kulturen. I billedkunst, film, litteratur, inden for design og reklame osv. bliver der hugget, lånt og kopieret fra tidligere tiders kunst og historie.

På linjen bliver du undervist af professionelle billedkunstnere og designere.  De vil støtte dig i din faglige udvikling, så du i løbet af året udvikler din egen unikke stil både inden for billedkunst og grafisk design.

På Odense Designakademi  får du en platform, hvorfra du kan skabe din egen kunst i samtiden.

VÆLG DIN KLASSE:

Du er på din valgte linje 3 dage om ugen – og i din klasse 2 dage om ugen.
Du kan derfor kombinere dine studier på Odense Designakademi til et år der passer præcis til dine design-drømme. 

Til dig der vil styrke dit portfolio - i et stærkt, kreativt fællesskab

Til dig der vil styrke din faglighed og tage afgangsprøven med kreativt fokus

Tilmelding

Du kan bo på skolen eller være dagelev.

Der er stadig ledige pladser. Kontakt os i dag og start i morgen.

#odensedesignakademi

Odense Designakademi  ·  Ørstedsgade 28 · 5000 Odense C · Tlf. (+45) 66 12 21 45 · info@odensedesignakademi.dk