Bo på skolen

designdrømme i fællesskab

På Odense Designakademi kan du vælge at bo i hyggelige enkelt- eller 2-mandsværelser eller at blive boende hjemme. Uanset om du vælger det ene eller det andet vil du blive en del af et forpligtende og kreativt fællesskab, hvor det er tilladt at være kreativ på en individuel måde.

På 2. sal findes alle skolens værelser, så når man bor på skolen er man altid tæt på værkstederne og det kreative fællesskab.

En moderne kostskole
Vi spiser sammen hver dag i skolens skønne kantine, der har bronzemærket i økologi. De boende elever får morgen- frokost og aftensmad, mens dageleverne spiser med til frokost.

For de boende elever, er der ugentlige bogruppemøder, hygge med spil, film og fælles kreative sysler. Man deltager også skiftevis i madlavningen til aften og har hver sine forskellige tjanser på skolen. 

På 2. sal hvor eleverne bor, er der fælles TV-stue, brætspil, billiardbord, et lille fælles køkken og vaskerum.

Lige i hjertet af Odense
Odense Designakademi ligger centralt i Odense – i gåafstand fra banegården, der har gode bus- og togforbindelser til det øvrige land.

Snart åbner den nye letbane med et stoppested lige rundt om hjørnet.

Her er rig mulighed for de boende elever at deltage i byens kultur og aktiviteter, hvilket vi benytter meget.

Besøg et værelse på Odense Designakademi

Her i billedgalleriet er vi på besøg på værelserne hos Laura og Malthe. Laura brugte sit år på Odense Designakademi til at dygtiggøre sig i industrielt design til optagelse på Designskolen Kolding og hun har lavet mange sjove projekter med tekstiler og perler.

Malthe går op i indretning og arkitektur, og uanset interessefelt er der altid spændende inspiration at hente hos de medstuderende.

Vil du gerne se skolen med egne øjne, er du altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning.

Tilmelding

Du kan bo på skolen eller være dagelev.

Der er stadig ledige pladser. Kontakt os i dag og start i morgen.