Designproces // Trend // Konstruktion // Tekstil // Håndværk

Fashion Design

På linjen for Fashion Design får du mulighed for at arbejde med de grundlæggende teknikker inden for tilskæring, mønsterbrug og syteknik.

Udforsk din egen stil og gå på opdagelse i modeverdenens mange genrer, ikoner og perioder.

Du vil styrke din evne til at kommunikere, til at omsætte idéer til færdige produkter og til at udfordre og gentænke det mulige og umulige i en verden af fashion, tekstil og accessories.

Karriere

Kunne du tænke dig en fremtid i modebrancen?

Odense Designakademi tilbyder Fashion Design, som klæder dig godt på til en uddannelse inden for mode, skrædderi, tøjdesign m.m.

Linjen er en god forskole til optagelse på forskellige uddannelsesforløb inden for mode- og tekstilbranchen som VIA, designskolerne, EUD forløb som skrædder ol.

Linjen er også for dig, der bare rigtig godt kan lide at være kreativ med stof, nål og tråd – og gerne vil lære mere.

Faglighed

Håndværket som forudsætning for at kunne skabe Fashion Design

Fashion Design giver dig mulighed for at arbejde med de grundlæggende teknikker inden for designproces, tilskæring, mønsterbrug og sy teknik.

Du vil komme til at arbejde med at føre dine designs ud i praksis. Du får viden om de mange forskellige arbejdsmetoder i faget, herunder at tage mål, tilskæring af stof, at sy – også i hånden. Og meget andet.

Metoder og stil

Lær fra fagpersoner fra branchen

Du udforsker din egen stil og går på opdagelse i modeverdenens mange genrer, ikoner og perioder.

Linjen giver dig kompetencer til at arbejde med designprocessen. Derfor får du undervisning i research, målgruppeanalyse, idegenerering, skitsering i hånden, arbejdstegninger, udvikling af farvekort, materialeforståelse og dokumentation i Adobe programmerne.

Du bliver undervist af professionelle designere, håndarbejdslærer, eller andre branche fagpersoner, der støtter dig i din egen skabelsesproces.

På linjen arbejder du kontinuerligt med at opbygge din egen portfolio til brug for optagelsessamtaler, m.m. i dit videre uddannelsesforløb.

Det kræver ingen specielle forudsætninger eller færdigheder at deltage på linjen – kun din lyst og nysgerrighed.

Tilmelding

Du kan bo på skolen eller være dagelev.

Der er stadig ledige pladser. Kontakt os i dag og start i morgen.