Undervisere & Personale

UNDERVISERE PÅ ODENSE DESIGNAKADEMI:

Jens Fabricius Hansen

Jens Fabricius Hansen

Konstitueret forstander

Jens er konstitueret forstander frem til fastansættelse af den kommende forstander for de to skoleafdelinger.
“Træd varsomt i skolen, for der bliver mennesker til”
Jens elsker det gamle citat fra Christen Kold, og på Vester Skerninge Friskole, hvor han gennem 12 år var skoleleder, træder børn og voksne hver dag – varsomt – hen over ordene, der er støbt i betonfliserne.

Jens lægger vægt på at skolen skal huske den brede tilgang: At skabe dannelse  – med appetit på både liv og læring!
Den tilgang kalder på et helt særligt samarbejde mellem alle skolens parter – båret af stærke og tydelige værdier for relationerne på kryds og tværs i skolefællesskabet. Jens udtrykker stor glæde ved at have set matchet mellem sit eget værdigrundlag, og den skolepraksis han ser på såvel Odense Design Akademi som Friskolen Glasværket.

For Jens handler det om fire bærende værdier; Tillid, Åbenhed, Mangfoldighed og Anerkendelse. Læs mere her.

Sus Nielsen

Sus Nielsen

designklassen

Sus er uddannet designer fra Designskolen Kolding samt BA i kunsthistorie fra KU
Sus er en erfaren og engageret underviser. Hun brænder for at videregive fundamentale færdigheder og teknikker som hjælper eleven med at finde sit eget udtryk, udvikle egne ideer og arbejde selvstændigt.
Sus har mange års undervisningserfaring at trække på, hvis en elev er ved at stagnere i sin udvikling og har brug for hjælp til at forløse sit kreative potentiale.
I undervisningen reflekteres der over egne og andres værker og projekter. Det handler om at træne øjet og udvide den enkeltes horisont.
Sus underviser i design, fashion og kunst, vejleder om portfolio og er mentor

Camilla Gaugler

Camilla Gaugler

Kunst & Grafisk Design

Uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi 2002. 
Camilla har arbejdet med formidling og undervisning indenfor kunst og visuel kommunikation, siden hun blev uddannet. Camilla har stor erfaring med mange materialer, metoder og teknikker. Hun er en ildsjæl der brænder for at sætte projekter i gang, tænke anderledes og løse udfordringer. Camilla er interesseret i at skabe bevidsthed om designproces og kunstnerisk proces, og arbejder for at udvikle den enkelte elevs kompetencer.

Tim Watson

Tim Watson

10. klasse

Tim er Cand. mag. i Litteraturvidenskab og underviser i dansk, engelsk og i tværfaglige forløb. Han er en sprognørd, som brænder for fortællinger, kommunikation og formidling. Tim er rigtig glad når det lykkes at få de boglige fag og de kreative fag til at overlappe og når han finder på nye og sjovere måder at undervise på. Han har en stor viden om æstetik, kunst og kultur og drager nytte af en international baggrund. Han fortæller gerne røverhistorier fra sin opvækst i Australien og om hvordan man lærer flydende dansk på rekordtid.

Simone Nordqvist

Simone Nordqvist

Akademisk medarbejder & mentor

Beskrivelse kommer snart

Marie-Louise Zink

Marie-Louise Zink

Fashion Design

Beskrivelse på vej.
Ditte Fyhn Nissen

Ditte Fyhn Nissen

Fashion Design

Som skrædder er hun vant til at konstruere mønstre og sy stilarter til kunderne efter deres ønsker. Hun identificerer snit, materialer og pasform, der passer perfekt til den enkelte kunde. Hun har syet kollektioner for designere rundt om i verdenen bla. til London og Paris modeuger. 
I 2019 flyttede hun til London for at følge sin drøm om at være modestylistUddannet fra London College of Style og har siden da arbejdet som freelance-stylist og skrædder.
René Birkholm

René Birkholm

Animation & Gamedesign

René Birkholm er uddannet grafisk designer på Designskolen og har en master i computermedieret kommunikation fra Roskilde Universitet. Han har solid erfaring fra sit arbejde som selvstændig freelancer, reklamebureau samt undervisning i folkeskolen, kunstskoler og videregående uddannelser. Hans kompetencer spænder bredt og omfatter illustration, animation, tegneserier, 3D, game art og grafisk design.

Kig René over skulderen på hans hjemmeside tegneren.dk

PERSONALE:

Henriette Faldt Hansen

Henriette Faldt Hansen

Bogholder

Henriette er bogholder, skolens stemme i telefonen og den daglige kontakt på kontoret.

Henriette skaber overblik for forstander og bestyrelse omkring skolens økonomiske drift og er den daglige kontakt til eleverne om både små og store spørgsmål.

info@odensedesignakademi.dk

Jeanette Rasmussen

Jeanette Rasmussen

Køkkenleder

Jeanette er køkkenleder på ODA, hvor hun hver dag står for gastronomiske udfoldelser.

Det er kantinens fornemste opgave at give eleverne en indsigt i god og sund kost og hvilken betydning, det har for deres velvære. I køkkenet bestræber personalet sig på at bruge sæsonvarer og at lave mad med stor variation.

kokken@ofag.dk

Maria J. Andersen

Maria J. Andersen

Hjemmeside og Grafik

Maria er uddannet i Digital Konceptudvikling og står for ODAs grafiske opgaver og hjemmeside.

Maria er tidligere elev på ODA, hvor hun både har gået i 10. klasse på Animationslinjen samt taget en kreativ studentereksamen på Design-HF.

info@mariajandersen.com

Hjemmeside: mariajandersen.com

Lene Eghøj

Lene Eghøj

Rengøringsassistent

Lene er rengøringsassistent og mentor for flere elever på ODA.

Lene elsker den kreative energi der er på skolen, selvom det ofte kræver en ekstra hånd med rengøringen. Lene hjælper også til med både leg og lærdom i Friskolens Glasværkets SFO.

lene@ofag.dk

Tilmelding

Du kan bo på skolen eller være dagelev.

Der er stadig ledige pladser. Kontakt os i dag og start i morgen.