Undervisere & Personale

UNDERVISERE PÅ ODENSE DESIGNAKADEMI:

Martin Lilliendal

Martin Lilliendal

Spildesign & animation

Martin er designer og teknologinørd og er altid gang i at bygge robotter, sætte strøm til kunstværker, udvikle spil eller nye koncepter til workshops og aktiviter.
Martin er uddannet på Kolding Designskole og har mange års erfaring med designprocesser og ideudvikling. Martin er underviser primært på Spildesign & Animation.

Camilla Gaugler

Camilla Gaugler

Kunst & Grafisk Design

Uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi 2002. 
Camilla har arbejdet med formidling og undervisning indenfor kunst og visuel kommunikation, siden hun blev uddannet. Camilla har stor erfaring med mange materialer, metoder og teknikker. Hun er en ildsjæl der brænder for at sætte projekter i gang, tænke anderledes og løse udfordringer. Camilla er interesseret i at skabe bevidsthed om designproces og kunstnerisk proces, og arbejder for at udvikle den enkelte elevs kompetencer.

Marie-Louise Zink

Marie-Louise Zink

Fashion Design

Beskrivelse på vej.
Sus Nielsen

Sus Nielsen

designklassen

Sus er uddannet designer fra Designskolen Kolding samt BA i kunsthistorie fra KU
Sus er en erfaren og engageret underviser. Hun brænder for at videregive fundamentale færdigheder og teknikker som hjælper eleven med at finde sit eget udtryk, udvikle egne ideer og arbejde selvstændigt.
Sus har mange års undervisningserfaring at trække på, hvis en elev er ved at stagnere i sin udvikling og har brug for hjælp til at forløse sit kreative potentiale.
I undervisningen reflekteres der over egne og andres værker og projekter. Det handler om at træne øjet og udvide den enkeltes horisont.
Sus underviser i design, fashion og kunst, vejleder om portfolio og er mentor

Tim Watson

Tim Watson

10. klasse

Tim er Cand. mag. i Litteraturvidenskab og underviser i dansk, engelsk og i tværfaglige forløb. Han er en sprognørd, som brænder for fortællinger, kommunikation og formidling. Tim er rigtig glad når det lykkes at få de boglige fag og de kreative fag til at overlappe og når han finder på nye og sjovere måder at undervise på. Han har en stor viden om æstetik, kunst og kultur og drager nytte af en international baggrund. Han fortæller gerne røverhistorier fra sin opvækst i Australien og om hvordan man lærer flydende dansk på rekordtid.

Caroline Abild Jessen

Caroline Abild Jessen

Industrielt Design

Caroline underviser fra august 2020 på Industrielt Design. 

Hjemmeside: www.carolineabildjessen.dk

PERSONALE:

Anna-Stina Billund

Anna-Stina Billund

Forstander

Anna-Stina er forstander for Odense Designakademi og Friskolen Glasværket.

Anna-Stina er uddannet lærer, psykolog og mindfulnessinstruktør, og hun har en bachelor i musik fra AAU. Hun spiller og synger, og elsker de kreative processer, når hun laver strikdesign eller freeformer strik.
Med 12 års undervisningserfaring og mere end 15 års ledelseserfaring er Anna-Stina altid optaget af at skabe levende, stærke og gode rammer for udvikling. Hun brænder for at se alle børn, unge og voksne blomstre og gro, mens de forløser deres stærkeste talenter og kreative potentiale.

forstander@odensedesignakademi.dk

Henriette Faldt Hansen

Henriette Faldt Hansen

Bogholder

Henriette er bogholder, skolens stemme i telefonen og den daglige kontakt på kontoret.

Henriette skaber overblik for forstander og bestyrelse omkring skolens økonomiske drift og er den daglige kontakt til eleverne om både små og store spørgsmål.

info@odensedesignakademi.dk

Jeanette Rasmussen

Jeanette Rasmussen

Køkkenleder

Jeanette er køkkenleder på ODA, hvor hun hver dag står for gastronomiske udfoldelser.

Det er kantinens fornemste opgave at give eleverne en indsigt i god og sund kost og hvilken betydning, det har for deres velvære. I køkkenet bestræber personalet sig på at bruge sæsonvarer og at lave mad med stor variation.

kokken@ofag.dk

Lola Olsson

Køkkenassistent

På ODA sørger Lola for at maden er serveret med et stort smil.

Lola er udlært smørrebrødsjomfru og har arbejdet i kantiner på bl.a. Syddansk Erhvervsskole, Syddansk Universitet og TV2 Fyn.

kokken@ofag.dk

Maria J. Andersen

Maria J. Andersen

Hejmmeside og Grafik

Maria er uddannet i Digital Konceptudvikling og står for ODAs grafiske opgaver og hjemmeside.

Maria er tidligere elev på ODA, hvor hun både har gået i 10. klasse på Animationslinjen samt taget en kreativ studentereksamen på Design-HF.

mjandersen.art@gmail.com

Hjemmeside: mariajandersen.com

Lene Eghøj

Lene Eghøj

Rengøringsassistent

Lene er rengøringsassistent og mentor for flere elever på ODA.

Lene elsker den kreative energi der er på skolen, selvom det ofte kræver en ekstra hånd med rengøringen. Lene hjælper også til med både leg og lærdom i Friskolens Glasværkets SFO.

lene@ofag.dk

Tilmelding

Du kan bo på skolen eller være dagelev.

Der er stadig ledige pladser. Kontakt os i dag og start i morgen.

#odensedesignakademi

Odense Designakademi  ·  Ørstedsgade 28 · 5000 Odense C · Tlf. (+45) 66 12 21 45 · info@odensedesignakademi.dk