Designklassen

Tilmelding Priser

Designklassen

I Designklassen lærer du alle de grundlæggende discipliner indenfor design og kunst. Du bliver undervist i tegneteknikker og farvelægning, og lærer at beherske grafiske programmer, så du bedst muligt kan udtrykke dine ideer. Du har farvelære og perspektivtegning og gennemgår de vigtigste design-og stilperioder. Vi finder inspiration til opgaverne ved at undersøge kunst, produktdesign, arkitektur og mode.

Designklassen er for dig der er færdig med folkeskolen eller gymnasiet og vil sammensætte en portfoliomappe til dit videre uddannelsesforløb eller en videregående uddannelse.
Designklassen indeholder desuden undervisningsforløb idenfor almen dannelse, uddannelses- og erhvervsdannelse, entreprenørskab og iværksætteri.

Bring dine idéer til live

Design handler ikke kun om at udvikle et produkt. Det handler lige så meget om at få idéen, finpudse ideen, og skabe kreative nye løsninger på udfordringer – og være i stand til at se verden i et innovativt lys.

Vi underviser i den kreative idéproces, så du bliver bedre til at generere idéer og få dem visualiseret. Det handler om at forlade de trygge rammer og begive sig ud i det ukendte, for det er i den ukendte verden, de bedste idéer kommer fra.
Du lærer at udvikle, udfordre og forvandle din inspiration til et unikt produkt.

Få undervisning i de forskellige faser inden for designproces:
 Idéfasen med research, analyse, brainstorm og inspiration
 Praktisk arbejde med prøver, forarbejdning, vurdering og materialekendskab
• Færdigt produkt med fordybelse, forarbejdning, udformning, færdiggørelse, og udstilling
• Formidling

 

VÆLG DIN LINJE:

Du har fuld fokus på dit linjefag i 2,5 af ugens dage. Dyrk din kreative interesse med de dygtigste undervisere.

Tilmelding

Du kan bo på skolen eller være dagelev.

Der er stadig ledige pladser. Kontakt os i dag og start i morgen.