3. maj 2019

KREATIV PÅ KOMMANDO MED PEDE B & MADS KORSGAARD

TID: 21. AUGUST 2019 KL. 12:30-14:00

STED: Odense Designakademi

ENTRÉ: GRATIS

Husk tilmelding via www.hcafestivals.dk under skoletilbud

Spoken19’ og Odense Designakademi inviterer til dette yderst levende foredrag med rapper Pede B & forsker Mads Korsgaard, som i bogen “Aktiv kreativ” kobler mekanismer fra freestylerap sammen med kreativitetstænkning og forskning.

Kom og bliv klogere på, hvad der konkret sker i hjernen, når vi dyrker kreativiteten, og hvad vi kan gøre for at få den til at blomstre. Pede B har med en titel som Danmarks mest vindende freestylerapper helt styr på at tænke kreativt på kommando – og på rekordtid. Mads Korsgaard er psykolog og cand. psych samt konsulent med speciale i innovation og kreative processer. Sammen har de skrevet bogen “Aktivt kreativ – Udnyt freestylemekanismerne”, som foredraget vil tage udgangspunkt i. Det umage makkerpar dykker ned i menneskets evne til at tænke kreativt, både i forbindelse med freestylerapperens lynhurtige tankegang, forfatterens snørklede skriveprocesser og den almene menneskelige evne til at løse hverdagens udfordringer. Alle disse måder at tænke på udspringer nemlig af samme kreative “opskrift”. Foredraget vil kigge ind under motorhjelmen i forhold til de teknikker og kreative værktøjer, som mange tekstforfattere benytter.

Man vil ikke komme ud fra foredraget som nyslået freestylerapper, men eleverne vil være blevet gjort klogere på, hvordan de selv kan anvende mekanismer fra freestylerap til selv at være kreativ på kommando. Et vigtig kompetence i både uddannelse og på arbejdsmarkedet.

Spoken 19

Seneste nyheder

ODA swop-camp  10.-11. november

ODA swop-camp  10.-11. november

Fredag d.10.november kl.15.00 til lørdag d.11.november kl.18.00. Læs mere om CAMP på siden https://odensedesignakademi.dk/hands-on-camp/