mini spilskole

“Bag ved skove ligger et slot med gyldne spir – der bor lakrids-prinsen i fangeskab bag lås og slå – taget til fange af ilddragernes onde monsterkonge .. det er hans 8 års fødselsdag!! “ Kan du hjælpe os med at finde på helten i spillet? Hvad er hans hemmelige kræfter og hvilke udfordringer skal han møde undervejs? Er du vild med spildesign og historiefortælling? Har du ideer og kan du finde på? Er du nysgerrig efter at lære hvordan man laver computerspil? Så er muligheden her på mini spilskolen, hvor vi hver tirsdag leger med computerspil og designer, opfinder og programmerer historier og spil og hygger os sammen.
Til forældrene: Spiludvikling og interaktiv digitalt fortælling er en synlig del af vores børns hverdag, derfor er spiludvikling, som fritidsaktivitet et fint sted at starte, når børnene skal tilegne sig værktøjer som design, innovation, programmering og computationel tænkning. 

Max antal på holdet: 12 elever.

Medbring:
Lidt at spise og drikke i pausen.

Lærer: Martin Lilliendal Hansen.
Martin har mange års erfaring med spiludvikling for børn og voksne og underviser på Odense Designakademis spiludviklings linje game.

Undervisningen: tirsdage 15.30-17.30
Første undervisningsgang kommer snart
Sidste undervisningsgang kommer snart
Der er ikke undervisning i uge 7 + 15.

Alder: 7-12 år

Pris: 1120 kr/2240 kr per år.

Materialeudgifter: 100 kr.

#odensedesignakademi

Odense Designakademi  ·  Ørstedsgade 28 · 5000 Odense C · Tlf. (+45) 66 12 21 45 · info@odensedesignakademi.dk