Talentskolen holder pause

Grundet pladsmangel er der ingen kreativ fordybelse for børn og unge fra 7-16 år
HoldTilmelding

En levende, kreativ skole for børn og unge

På Talentskolen ønsker vi at skabe frirum, rammer og indhold for nysgerrige og kreative børn og unge mellem 7 og 16 år.

Så har du lyst til at lege, eksperimentere, fordybe og udvikle dig gennem skabende processer inden for en bred vifte af kreative områder, så er Talentskolen noget for dig. Vær en del af et kreativt fællesskab, hvor du bruger din fantasi, dine talenter og har det sjovt samtidigt.

Holdene, der udbydes, varierer men kan være; billedkunst, animation, spildesign, mode, design og syning, 3D grafik eller forfatterskole. Tjek programmet ud og find lige det hold, som passer dig bedst.

Talentskoleåret starter i september og afsluttes i april med en fælles udstilling. Familie og venner inviteres til ferniseringen, hvor resultaterne af elevernes kreative ideer, deres talenter og gode arbejdsindsats fremvises.

Lærerne på talentskolen har forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde. De er hver især stærke på netop deres felt og kan på den måde skabe de bedste rammer og indhold for eleverne på talentskolen.

Datoer og priser

Efterårshold: September til december.

Forårshold: Januar til april.

På forårs- og efterårsholdene er der ikke undervisning i skolernes ferier. Der er fælles forårsudstilling i april, hvor venner og familie kan inviteres.

Sommertalentskole: Afholdes ikke sommer 2021 på grund af Corona.

Priser på undervisning og materialer kan findes under beskrivelsen af hvert enkelt hold. Der ydes ikke offentligt tilskud til skolen. Elever på Friskolen Glasværket, får 10 % rabat på undervisningen, men ikke på materialerne.

Praktiske oplysninger

Tilmelding og betaling

Tilmelding skal ske direkte på hjemmesiden via linket herunder. Tilmelding senest 10 dage før holdstart. Tilmeldingen er bindende. Hvis holdet ikke oprettes grundet for få tilmeldte, gives der besked før holdstart.

Inden holdstart udsendes mail omkring betaling og andre praktiske oplysninger.

Der ydes ikke offentligt tilskud til skolen.

Elever på Friskolen Glasværket får 10 % rabat på undervisningen, men ikke materialerne.

Organisering

Skolerne bag
Odense Designakademi og Friskolen Glasværket står bag Talentskolen. Skolernes kreative tilgang til den daglige undervisning, forståelsen for og prioriteringen af de kreative processers styrke er også fundamentet på Talentskolen.

Talentskolens undervisning foregår i faglokalerne på Friskolen Glasværket og Odense Designakademi.

Skolekreds
Hvis, I som forældre til børn i Talentskolen, er interesseret i skolens udvikling, så meld jer ind i skolekredsen for Odense Designakademi og Friskolen Glasværket.