21. mar 2022

Ny forstander

Alle har ventet spændt på nyt om skolefællesskabets kommende forstander. De endelige ansættelses- og opsigelsesformaliteter er nu netop faldet helt på plads, så det er med stor glæde vi kan offentliggøre, at:

Lene Søholt Jacobsen tiltræder som Odense Designakademi og Friskolen Glasværkets forstander den 1. juni.

Ansættelsesprocessen er forløbet til alles udelte tilfredshed. Efter to samtale-runder med et udvalg blandt mange gode ansøgere, var der fuldstændig opbakning blandt ansættelsesudvalget, bestyrelsen og de ansatte om valget af Lene.

Større medejerskab til beslutningen kan man ikke drømme om! Og sikke et flot “mandat” til Lene!

Kort fortalt kommer Lene med brede og velfunderede kompetencer indenfor ledelse, organisationsudvikling, pædagogik og (ud-)dannelse.
Lige nu er hun forstander på Grindsted Landbrugsskole – en kostskole i skolefællesskab med Tronsøskolen (Efterskole og Fri Fagskole). De sidste par år formand i Foreningen af Danske Landbrugsskoler. 18 års lærererfaring fra Tommerup efterskole og adskillige års erfaring med selvstændig konsulentvirksomhed indenfor organisationssamarbejde, -udvikling og -ledelse er også at finde på Lenes CV. Lene bor på en gård tæt på Tommerup med både får og høns – i cykelafstand fra sin nye arbejdsplads, som hun selv udtrykker det!

Lene er netop nu igang med at afslutte Diplomuddannelse i ledelse.

I kommer helt sikkert til, at høre Lene berette meget mere om sig selv og hendes tanker i forbindelse med de nye udfordringer fra 1. juni.

Seneste nyheder

ODA swop-camp  10.-11. november

ODA swop-camp  10.-11. november

Fredag d.10.november kl.15.00 til lørdag d.11.november kl.18.00. Læs mere om CAMP på siden https://odensedesignakademi.dk/hands-on-camp/