9. apr 2020

Industrielt Design

Drømmer du om at blive industriel designer og vil gerne ind på designskolerne eller de kreative uddannelser i Danmark, kan det være en god idè at forberede sig på Odense Designakademi.

Odense Designakademi er en forberedelses skole for dig, der gerne vil ind på Designskolerne i København og Kolding, VIA Design og KEA samt andre kreative uddannelser i Danmark

På linien for industriel design kommer du igennem fag og discipliner, som kan bruges til din ansøgningsportfolio. Vi øver det kreative håndværk og designprocesser samt laver designprojekter på skolen og ude i byen. Når der er optagelsesprøver på designskolerne og ved de andre kreative uddannelser, vejleder vi dig igennem proceduren.

Odense Designakademi er en forberedelses-skole, hvor du lærer den fundamentale kreative værkstøjskasse indenfor industriel design at kende og øve de værktøjer, der skal til for at komme ind på skolerne.

 

Den industrielle linie er opbygget som det grundlæggende kreative fundament, du skal bruge for at søge ind som møbeldesigner, produktdesigner, textildesigner, beklædningsdesigner og smykkedesigner.

Du lærer at tegne- og visualisere dine idèer, og at materialisere, formgive og formidle dine designs. Såvel analogt som digitalt.

Vi besøger og samarbejder med virksomheder og institutioner, hvor du kan blive inspireret og lærer metoder til at analyserer og finde på nye idèer og designprodukter.

Vi arbejder med `Design med mening`!
D.v.s. at designværktøjet kan bruges i sammenhænge, hvor vi finder inspiration i- og lærer at passe bedre på naturen omkring os, hvor vi arbejder med klima&bæredygtige processer og materialer, og også bruger design til at løse problematikker og afhjælpe menneskelige behov(design for wellbeing).

Læs mere om linjen her 

 

Download PDF her: Industrielt design

Seneste nyheder

ODA swop-camp  10.-11. november

ODA swop-camp  10.-11. november

Fredag d.10.november kl.15.00 til lørdag d.11.november kl.18.00. Læs mere om CAMP på siden https://odensedesignakademi.dk/hands-on-camp/