Kreativ med kredsløb

Bliv en haj til at forstå og arbejde med små elektriske kredsløb i kreative projekter i papir, tekstil og genbrugsmaterialer.

Du lærer det hele ved at lave fede projekter med ledende tråd/tape, lys, lyd og sensorer i tøj, tasker, smykker. Lav lysende postkort, flot julepynt og mange andre kreative projekter med papir og karton.

På Kreativ med Kredsløb arbejder du med udtryk i tekstil og papir og du lærer også at tegne og læse diagrammer for et kredsløb.

Du lærer at genkende ledende materialer og anvende dem i dine projekter. Vi syr, lodder, taper, maler, genbruger materialer til smykker og udsmykning.

Hvis du har set seje kjoler, sko og tasker med lys og har tænkt at det kunne være fedt at lave, er Kreativ med Kredsløb lige et hold for dig. Undervejs finder du ud af hvilke materialer du bedst kan li at arbejde med og hvordan du har lyst til at udtrykke dig.

I forløbet vil du også prøve at lodde, 3dprinte, kode en lille microcontroller og se, hvordan du med lidt programmering kan gøre tingene endnu vildere.

Alder: 7-16 år

Tidspunkt:

Torsdage kl. 14:30-16:30 (7-11 år)
Torsdage kl. 17:00-19:00 (11-16 år)

Pris: 1.120 kr per holdstart (2.240 per år)

Lærer: Sophie Hovdekorp

#odensedesignakademi

Odense Designakademi  ·  Ørstedsgade 28 · 5000 Odense C · Tlf. (+45) 66 12 21 45 · info@odensedesignakademi.dk