Spildesign & Animation

Tilmelding & Priser

Bliv spildesigner og tegnefilmsskaber

På linjen for Spildesign & Animation får du mulighed for at styrke dine tegnefærdigheder og lære teknikker, som kan bruges i forskellige grafiske brancher fra illustration, animation, spildesign til mediegrafiker.

Du vil blive undervist af professionelle animatorer og spildesignere, der vil åbne dine øjne for en verden, hvor historiefortælling, timing, tegning og computertricks vil hjælpe dig til at gøre dig til en selvstændig tegner med sans for, hvordan ting bevæger sig og hvordan man fortæller en god historie.

Gør gaming eller tegnefilm til din levevej

Drømmer du om at have en finger med i spillet, når spil som World of Warcraft, Hitman, Dota, Angry Birds eller Minecraft udvikles? Har du hovedet fyldt med sjove idéer du gerne vil have ud på papiret eller computerskærmen?

Så er Spildesign & Animation noget for dig! Her får du lov at afprøve en række af de værktøjer, man skal mestre for at arbejde professionelt med spil og animation.

På ODA bliver du rustet til at søge videre optagelse på ungdoms- og videregående uddannelser inden for IT og spiludvikling, animation og grafisk design.

Det hele starter på tegnebordet

For at kunne få dine historier og idéer bragt til live, må de først ud på papiret. Derfor betragter vi tegning som et helt grundlæggende redskab i din designproces.

Alt kan konstrueres ud fra cirkler og simple former, så om din stil er inspireret af japansk manga, superhelte, tegneserier, Disney eller noget helt nyt og spændende, så vil du kunne forbedre dine tegneevner markant på Odense Designakademi.

I løbet af kurset vil vi også bruge tid på at observere menneskelig opførsel og skuespil og bruge det aktivt, når vi tegner.

Vi slutter med at producere en animationsfilm eller et spil i fællesskab bygget på elevernes egne historier, hvor vi selv laver både animation, storyboards, character designs, baggrunde og lyd.

VÆLG DIN KLASSE:

Du er på din valgte linje 3 dage om ugen – og i din klasse 2 dage om ugen.
Du kan derfor kombinere dine studier på Odense Designakademi til et år der passer præcis til dine design-drømme. 

Til dig der vil styrke dit portfolio - i et stærkt, kreativt fællesskab

Til dig der vil have fingrene i byens kunst- og kulturliv

Til dig der vil styrke din faglighed og tage afgangsprøven med kreativt fokus

Bo på skolen eller hjemme

På ODA er der hele 15 hyggelige værelser, både dobbelt- og enkeltværelser. Bo på skolen og bliv en del af et stærkt kreativt fællesskab– lige midt i Odense!

Vi spiser sammen, holder fester, bo-gruppemøder, laver mad, deler tjanser og spiller spil.

Besøg et værelse

Tag med på storby-studietur

I foråret tager hele ODA på studietur til en europæisk storby.

Vi besøger tegneseriemuséer, modehuse, designikoner og vi suger til os af alt, hvad der rører sig i designverdenen.

Tilmelding

Du kan bo på skolen eller være dagelev.

Odense Designakademi starter nye hold hver januar og august. Kontakt os gerne for at høre om der er ledige pladser.

Tilmelding & Priser

#odensedesignakademi

Odense Designakademi  ·  Ørstedsgade 28 · 5000 Odense C · Tlf. (+45) 66 12 21 45 · info@odensedesignakademi.dk