Designklassen & Eventklassen

Er du mest til kunst og design eller kultur og events?
Tilmelding & Priser

Designklassen

I Designklassen lærer du alle de grundlæggende discipliner indenfor design og kunst. Du har farvelære, croquistegning og gennemgår mange af historiens mest inspirerende stilperioder.

Designklassen er især for dig der er færdig med gymnasiet og vil sammensætte en portfoliomappe til videregående uddannelse, men denne klasse kan også benyttes af elever der bare er vilde med teging, design og kunst.

Bring dine idéer til live

Design handler ikke kun om at udvikle et produkt. Det handler lige så meget om at få idéen og være i stand til at se verden i et innovativt lys.

Vi underviser i den kreative idéproces, så du bliver bedre til at generere idéer og få dem visualiseret. Det handler om at forlade de trygge rammer og begive sig ud i det ukendte, for det er i den ukendte verden, de fleste idéer kommer.

Vi lærer eleverne at udvikle, udfordre og forvandle den oprindelige inspiration og idé.

Få undervisning i de tre faser inden for design:

  • Idéfasen med oplæg, analyse, brainstorm og inspiration
  • Praktisk arbejde med bearbejdelse, prøver, analyse og materialekendskab
  • Færdigt produkt med fordybelse, forarbejdning, udformning, færdiggørelse og udstilling

Eventklassen

Eventklassen er for dig der vil have fingrene i byens sprudlende kunst- og kulturliv.  Innovation og entrepreneurskab er på skemaet og vi deltager i festivaler og sætter vores præg på verden omkring os.

Drømmer du om en karriere i event-, turist- eller oplevelsesbranchen, er det her du får værktøjerne til at få tingene til at ske.

tag med til festival, bazar og spoken word

I Odense er der mere end 50 festivaller på et år, hvor Tinderbox nok er den største af dem alle. Vi deltager på Spoken Word Festivallen og Havnekulturfestivallen og holder selvfølgelig øje med alle de andre festivaller i Odense.

Som elev i Eventklassen vil du skulle deltage i aktiviteter på Spoken Word Festivalen og Havnekulturfestivalen. Derudover vil du deltage i opbygningen og afviklingen af Odense Designakademis helt egen julebazar.

For at kunne lave en vellykket event skal du lære om projektstyring og afvikling, ideudviklingsværktøjer, pressedækning og marketing, myndighedstilladelser, økonomi, sikkerhed og lovstoffet bag en forhåbentlig vellykket event.

 

Vær med hvor tingene sker og sæt dit præg på verden

Som elev i Eventklassen skal du desuden i praktik, for at du kan få afprøvet hvorledes teorien skal bruges i praksis. Som en del af praktikken skal du også lære noget om at skrive ansøgninger og formulere et godt CV.

Som en del af dit afgangsprojekt kommer du med til Havnekulturfestivalen, hvor innovation og entrepreneurskab er i fokus.

 

VÆLG DIN LINJE:

Du har fuld fokus på dit linjefag i 3 af ugens dage. Dyrk din kreative interesse med de dygtigste undervisere.

Spildesign &Animation

Læs om linjen

Fashion Design

Læs om linjen

Kunst & Grafisk Design

Læs om linjen

Industrielt Design

Læs om linjen

Tilmelding

Du kan bo på skolen eller være dagelev.

Odense Designakademi starter nye hold hver januar og august. Kontakt os gerne for at høre om der er ledige pladser.

Tilmelding & Priser

#odensedesignakademi

Odense Designakademi  ·  Ørstedsgade 28 · 5000 Odense C · Tlf. (+45) 66 12 21 45 · info@odensedesignakademi.dk